Over mij

Welkom op dit weblog. Je hebt deze plek gevonden en bent misschien nieuwsgierig naar de eigenaar van dit blog. 

Wie ik ben?

Allereerst een kind van God! Dat is de basis voor mijn leven. Zonder Hem kan ik niet leven. Ik ben geliefde, (schoon) dochter, (schoon) moeder, vriendin, gemeentelid, en zelfstandige zonder personeel. 

Mijn (betaalde) werk bestaat uit het begeleiden van mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Sinds begin 2106 werk ik als ZZP-er. Dit is mijn bedrijfssite. 

We mochten vier zonen opvoeden en we mogen genieten van vier kleinkinderen. Veel tijd steken we in ons werk op Pathmos.

Over al deze onderwerpen schrijf ik. Lees en loop je met me mee? Al eerder hield ik een weblog bij, je kunt het hier vinden: http://www.margeke.punt.nl

Reacties zijn zeer welkom, dit kan via onderstaand formulier, of onder mijn geplaatste berichten. Je mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Tekst van mijn blog overnemen, of linken naar je eigen website mag alleen na overleg. Teksten zijn mijn eigendom, en mogen niet ongevraagd overgenomen worden.

 


Een gedachte over “Over mij

  1. Maarten Maissan zegt:

    Hoi Marge,
    Ik ben via een andere site op jou weblog gekomen en volg je al een tijdje. Je stukjes spreken mij vaak aan. Ga zo door want je bemoedigd mensen. Hierbij wil ik ook regeren op je stukje over je boek. Knap dat jij dit allemaal op papier hebt kunnen zetten zodat het als boek uit komt. Het spreekt mij erg aan daar mijn vrouw zo’n 5 jaar overleden is aan kanker. Zij had op het laatst ook uitzaaiingen in haar hersenen. Dit was erg moeilijk voor me (en omgeving) om hier mee om te gaan daar ze zo wisselend regeerde. Soms helde,r anderzijds in de war. Ik voelde me net “schizofreen” hoe ik op haar moest reageren. Het was altijd weer aftasten hoe ze zou reageren. Ik vond het moeilijk om met haar mee te gaan als ze in de war was, want ik moest tegen mijn gevoel in gaan om dan te liegen daar het anders haar maar moeilijker maakte als ik dan zei dat het niet klopte. Ik wil graag je boek kopen als het uitkomt.Ook fijn dat het geen hersentumor was en alles is goed gekomen! Groetend,
    Maarten Maissan (60)
    Rijnsburg (Katwijk)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s